Vrijwilliger worden

UVV Wageningen ­zet vrijwilligers daar in waar ze het meest gewaardeerd worden.
Bij instellingen (o.a. verpleeg-, verzorgings- en ziekenhuizen) en bij individuele hulpvragers (o.a. bezoek aan huis en ondersteuning bij diverse activiteiten).

instellingen-UVV

Instellingen

Instellingen kunnen vrijwilligers inzetten: als gastvrouw/-heer van bezoekers, voor begeleiding naar therapie, als ondersteuning bij ontspanningsactiviteiten, het bezoeken van bewoners, enz.

Individuele hulpvragers

Individuele hulpvragers - ouderen, gehandicapten, zieken - kunnen vrijwillige ondersteuning inroepen bij: huisbezoek, wandelen, boodschapje doen, naar de dokter, enz.

Duo-fiets2_1

Vrijwilliger worden?

Door de vergrijzing van onze samenleving en de terugtredende overheid wordt de behoefte aan ondersteuning voor kwetsbare mensen steeds groter en daarmee de vraag naar vrijwilligers die deze ondersteuning kunnen geven.

Wilt u ook vrijwilligerswerk doen op de tijd die u schikt en in een project dat u leuk vindt of bent u nieuwsgierig naar een vacature, klik dan op onderstaande knop!

uvv vrijwilliger

Zinvol en maatschappelijk bezig

Als u bij de Unie Van Vrijwilligers Wageningen aan de slag gaat, leert u andere mensen kennen, bent u zinvol en maatschappelijk bezig.

U profiteert u van de kennis en ervaring die de Unie Van Vrijwilligers Wageningen biedt.

Iedereen is welkom

Mannen en vrouwen, jong en oud, iedereen is welkom om zich via de Unie Van Vrijwilligers Wageningen in te zetten voor een ander.